Sidan uppdaterades senast 2010-12-06

Valpkull 6 med sina nya familjer

Nu har lilla Myra flyttat till Annika och Kjelle!!!

Teddy och Robyn vill också hitta sina familjer! De är två glada lurviga valpar som båda är väldigt tillgivna och gillar gärna att gosas o kramas men i övrigt är de ganska olika i sina personligheter. De sover hela nätterna i sovrummet och vaknar fullt rimligt kl 8 för först gårdsbesök, oftast utan "olyckor" under natten. 

Teddy är en tänkande hund och i grunden en ganska självständig kille. Han älskar att gå promenader och blir då full av hopp och lek. Han är väldigt trygg och gillar samarbete. Han söker en förare som ser sig som en resurs och vill utveckla relationen. Han kan verkligen påkalla uppmärksamhet när han vill förmedla något och skulle kunna passa bra för den som vill syssla med spår, specialsök eller liknande. Teddy är byggd med bra bröstkorg, benstomme och proportioner utan överdrifter. 

Robyn är en nyfiken sprallig kille som gärna sticker iväg på upptåg tillsammans med Hyalmar. På hans dagsordning står det inte vila och sömn utan endast lek som aktivitet. Han behöver ha en aktiv förare som gillar att samarbeta, har tid och möjlighet att sysselsätta honom. Kanske agility, han har bra balans och kroppskontroll, fixar öppna trappor upp och ner. Redan nu är följsamheten utvecklad, troligen är det självständigheten som behövs utvecklas. Robyn är av lättare kroppskonstruktion och har bra proportioner.

Lilla underbara Myra har hittat hem till Annika och Kjelle, är det möjligt att få det bättre än så, tror inte det! Hon kommer att bli den charmigaste säljassistent, ever!