7 februari 2009

Avkoppling i Sälen

Månaden januari är slut, tack o lov! Det var några uppdrag som var av måste-karaktär i början på året, bokslut för brukshundklubben. Men nu är min tid som kassör över och det känns väldigt skönt! Det är ingen roll som naturligt passar en sann entreprenör.

I måndags åkte vi till Sälen för lite avkoppling men på vägen upp började jag att hosta och väl framme blev jag sängliggande i influensan. En kort promenad i sol och snö orkade jag, annars blev väl avkopplingen lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Jag fick njuta av det härliga vintervädret genom fönstret istället medan Ted åkte skidor i backarna, lite orättvist tycker jag nog att det var :-(

På hemvägen började Ted att hosta, då var det dags för honom att ta en ofrivillig paus i vardagen, vi hann precis hem innan båda var utslagna. Tjejerna blev inte så glada att vi kom hem för det är bara en tidsfråga innan det är dags för dem. Jag kan inte minnas när vi hade influensa tidigare så det är väl vår tur!

Härnäst väntar vi på att tikarna ska börja löpa. När det är rätt dag så ska jag och Maya åka till Finland och hälsa på Remus och hans familj. Remus är den kille som jag tror kan matcha Maya riktigt bra och det kan bli en spännande kombination. Vi får hoppas på att de gillar varandra också. Läs mer under Valpkullar.