20 februari 2009

Den senaste veckan har vi haft besök. Först var Karin och Yazz här några dagar och tillsammans var vi även på en kooiker-träff i Djursholm och igår var Trine och Ymer här. På kooiker-träffen träffade vi många bekanta, Alfons och Yrsa från Mattssons, Cokkie och en ny bekant Willy. Vi gick runt en liten sjö och gjorde upp en eld och åt medhavda smörgåsar.

Isen är äntligen frusen på Mälaren, ingenting slår promenader på de stora öppna ytorna. I tisdags fick jag återkomma till Röskär som jag ser utanför mina fönster varje dag men som jag inte kunnat besöka på fyra år då isen inte lagt sig. Hundarna blev alldeles vilda där ute, så mycket spännande dofter. Yazz fick äntligen igång Tyra att leka, han har försökt och verkligen jobbat på det, till slut lyckades han. Karin hittade spännande isfenomen att fotografera och jag försökte härma henne men med min kamera blir inget bra i jämförelse med hennes superbilder. Karin tyckte att det var lite läskigt på isen, vilken tur att hon inte var med Trine och mig igår för då sjöng det ordentligt i isen men Trine som älskar musik uppskattade spänningen, tror jag ?! 

      

Ymer har blivit en stor pojke, Duracell-batterierna har fortfarande full effekt!!! Trine undrade om hon var på rätt väg med honom? Om hon är, han kan redan flera trick, sitta fint, snurra och var så intresserad av att samarbeta med Trine. Det är inte lätt att veta vad en 9-månders liten pojke ska kunna. Hoppa högt kunde han verkligen!

   

  Ymer 9 månader