10 mars 2009

Avkoppling och uppkopplad i Sälen

Oj, det är mycket snö i år också! Jag följde med Ted och Helen till Sälen, jag behövde vinter ett tag till, älskar denna årstid, våren när ljuset kommer tillbaka är jobbigt. Och så är det nog bra för vår lilla Helen att för en gångs skull få vara ensam med mamma och pappa. Det är så sällan som det yngsta barnet får uppleva det, så det var på tiden( det var hon som fyllde 17 år i fredags) :-). De åker skidor och jag kopplar av med min dator, och kan samtidigt vara uppkopplad. Avkopplad och uppkopplad, jag njuter!

Jag och hundarna, Maya och Dolly är med, försöker ta några promenader men det är tungt att gå i så mycket snö. Men idag tog vi oss nog 200 m upp på kalfjället.

 

Vädret är inte optimalt. I söndags kom det 3 dm snö och det blåste mycket. Temperaturen är inte att klaga på, några minusgrader men det är grått och svårt att fotografera. Jag tog en bild förra gången vi var här, då vädret var bra men jag var sjuk, jämför med bilden från förra gången..

 

Nu dröjer det inte länge förrän jag och Maya åker en sväng till Finland!!!

Och Bamse då, jaaa, vad ska man säga, jag tycker att jag tidigare haft bra kontakt med veterinärer men denna gång har de slutat att lyssna, och jag förstår nu hur en vanlig hundägare blir behandlad många gånger. Normalt brukar de snabbt inse att jag kan lite mer men det spelar visst ingen roll vad jag säger, för de vet bäst. Tyvärr har jag haft rätt hittills och imorgon ska jag börja bråka igen. Han är dock bättre på grund av all medicin, tack o lov, men vi letar efter allvarliga sjukdomar. Ikväll åker vi hem igen.