12 juni 2009

Jaha, en mindre rolig vecka, hoppas att helgen blir roligare, ja det blir det med all säkerhet, allt är roligare än migrän dag efter dag. Ikväll ska jag iväg...

Ting är redan på väg, hon sitter på tåget upp till Umeå och ska till utställningen i Vännäs. Vi kommer att ha fyra hundar på plats från kenneln. Två av hundarna är debutanter och om de bara kommer in i ringen så innebär det att alla hundarna i valpkull 2 är utställda, hittills med mycket gott resultat. Det ska också bli spännande då det blir uppfödargrupp. Någon midnattssol lär de inte se enligt väderleksprognosen.

Ting och Tyra har varit på fler äventyr, i tisdags var det lydnadstävling i Botkyrka. De samlade ihop 127,5 poäng, inte så dåligt med tanke på att de nollade platsliggning och apportering. Jag låg hemma...  Jag vill också :-(  jag och Maya får vänta ända till augusti enligt SKKs regler.

Igår var de på ett annat äventyr som höll på att sluta på helt fel ställe än det riktiga målet. Det är betydligt lättare att sitta bredvid och åka, vägen ser nästan likadan ut på motorvägen. Till slut kom de fram till Linn och Tindra. Jag skulle samtidigt träffa Trine och Ymer men det gick inte heller ...

Ikväll SKA jag och Maya iväg till en återträff för oss som har läst hundetologi för Lasse Fält. Nu har några nya elever läst klart som jag bara träffat skriftligt i vårt forum. På dessa träffar berättar Lasse det senaste som har hänt inom forskning och i hundvärlden.

Dollys pappa, Bart-Joris vd Poeloever är nu i hundhimlen, han blev 14 år. Vi tänker på hans familj!

Vill ni ha tag på mig under helger så har jag ett annat mobilnummer 07 36 94 62 93.

Ha en skön helg!