Nu har 2009 startat, nytt år!

Oj, vilken start, det har redan hänt massor. Sedan flera år tillbaka har jag avslutat nyårsnatten med att skriva lite om det kommande året. De första åren skrev jag ner mina mål, mål som enligt definitionen var tidssatta och mätbara. Med åren har jag dock känt att målen varit svåra att uppnå beroende på att det ofta är så mycket annat som påverkar, det blir sällan som man har tänkt sig. Förväntningar och önskningar är mer hoppfullt, så det har jag nu skrivit istället.

Det är också en stund att se tillbaka på det som har hänt under det gångna året, en stund att känna både glädje och besvikelse. Förra året innehöll flera ljusglimtar och glädjestunder men det var inget toppenår, jag menar för mig personligen, och med tanke på hur världen ser ut så gäller det nog flera personer. Allt som sker ger mer erfarenhet, det är en spännande drivkraft för mig, så allt som sker ger mer kunskap. Det var ett händelserikt 2008, jag hoppas bara att min kropp orkar lite mer 2009 och att det nya året ska bli mer balanserat, är det möjligt?

Den 11 januari hade vi en kennel-träff. Zacky kom redan dagen innan, vi var valpvakt över natten. Det är underbart att få låna dem en stund. Nästa dag om matte och husse tillbaka och så ytterligare ett gäng hundar och mattar. Vi tog en promenad och gjorde lite övningar. Inger, min kompis och läromästare, var snäll och hjälpte till. Väl tillbaka så var soppan serverad. Tack för en mycket trevlig dag tillsammans!!!

Jag och Maya tog en tripp och hälsade på Karin och Yazz. Maya hittade nog alla Yazzs ben men han var mer intresserad av granntiken som löpte, så båda var fullt sysselsatta. Tack för god mat och massor prat! Vi for vidare till Jönköping där vi skulle träffa fler hundvänner. SKooi hade ett mycket givande uppfödarmöte och jag hoppas på ett bra samarbete framöver, det känns mycket hoppfullt!

Denna helg har vi ordnat tränings-tävlingar på brukshundklubben. Vädret ger oss inte de bästa förutsättningarna men träning ger färdighet och det är bara att anpassa sig till situationen. Prognosen ger inte så mycket hopp för morgondagen men rätt kläder för dagens väder.

Ja, som sagt året har startat...spännande fortsättning följer.