Kennelträff på Ekerö den 28 juni 2009

Underbar morgon, varmt redan tidigt. Vi ska ha kennelträff. Ted har lovat sköta köket idag, han älskar barbeque som i USA, då ska köttet grillas långsamt i många timmar, passande jobb just denna dag. Vi åkte en tur på förmiddagen för att eventuellt hitta ett svalkande ställe vid vattnet men det var kö till många badställen. Vi ändrade planerna och beslutade vara hemma hos oss i skuggan av vår hägg. Pia och Zally kom lite tidigare. De hade varit på sin första rallylydnadstävling med ett ganska hyfsat resultat. Pia tyckte väl kanske inte det men det är mycket som påverkar hundarna, inte minst den underbara värmen (försöker låta positiv).

Trädgården började fyllas med hundar och VIPare. Tyvärr var det många som inte kunde komma, så är det sommartid! Vi fikade och pratade, hundarna lekte. Zally och Preety hade väldigt roligt tillsammans. När det blev lite svalare visade vi olika trick för varandra och satte upp slalombana, provade olika tunnlar. Det blev ett givande och ett tagande precis så som jag gillar. Middagen serverades ganska sent men det var jättegott. Tack Ted!

Varmt, för varmt för att dagen skulle kunna gå efter planeringen som gjordes under våren. Nästa kennelträff blir i höst. Tack alla som orkade sätta sig i bilarna och komma!

 

 

Gamle Bamse har också roligt då det är fest! Syns, eller hur?