Kooikerträff den 26 april 2009 på Ekerö

Precis det här underbara vädret hade vi planerat för dagen, strålande sol och en försmak på sommaren i april! Njut av några härliga bilder. Ting hade bättre inställning på sin kamera men hennes bilder får ni vänta lite på. Bamse mår så mycket bättre nu och han hade roligt vilket syns på den första bilden och han sprang ner för sandbanken också med stor glädje. Det är ett mirakel att han har återhämtat sig!

Det blir lite tjuv och rackartyg när alla hundarna springer, sånt som vi aldrig hinner se men som blir tydliga i bildserierna. Tess och Tyra hade en egen tävling, likaså tyckte Bamse att Zally sprang för fort och hon var snabb, snabbare än Alfons i en annan av utmaningarna. Alfons blev lite tjurig för att Bendji tjuvstartade och det gjorde han, det var solklart! Kasper vann första omgången. Dolly hakade också på och sprang flera omgångar men någon tävlingshund är hon definitivt inte. Maya fick inte springa idag, det är bara tre veckor kvar till valparna förhoppningsvis kommer men hon roades mycket åt picknicken, hon är ett riktigt minglarproffs :-)

Alfons, Kasper, Bamse, Dolly, Zally, Tess och Tyra. Bendj var då redan i mål! Maya och Unika avstod dagens tävling!

Bendji fick söka efter sin mat i vattnet, stackarn. Zally ( i knät på matte) påminner så mycket om Maya som junior, det ska bli roligt att se hur hon utvecklas!

Vi hade en liten gullig svarting med oss också, Unika, jättegullig men så svår att fotografera, Ting fick några underbara bilder på henne!

 Grattis Tess, 9 år igår!

TACK FÖR EN HÄRLIG DAG!

Sidan uppdaterades senast 2009-07-08