Vännäs den 13 och 14 juni 2009

Helgens nya Champion, SUCH Mattssons Nelly!
Grattis Ingela och Johanna!

Vilken helg! Redan tidigt i lördags morse i Vännäs; Tyra blir BIR och Nelly fick sitt sista cert, SUCH Mattssons Nelly, GRATTIS! Vi hade även en uppfödargrupp som fick Hederspris, alltid lite extra roligt!

På söndagen blev Tyra BIM och Sonya fick sitt första cert, så kul, riktigt kul, GRATTIS! Det regnade så mycket att det inte blev några bilder, tyvärr.

I Avesta fanns det ytterligare tre kooikrar. Domare Carin Åkesson hittade dock inte vad hon sökte efter. Det brukar alltid vara trevligt på den utställningen och så uppfattade jag att det även hade varit detta år åtminstone bland kooikervännerna vid sidan om ringen. 

Några omdöme på helgens domare i Vännäs kommer jag naturligtvis inte att skriva, jag var ju inte där och att utgå från andrahandsinformation är inte rätt. Nästa gång jag skriver det blir efter Gotland.

Nu har jag fått sett alla bilder från Vännäs, det har tagit nästan hela dagen, oj så många, nästan tusen. Tack alla fotografer, det känns nästan som om jag var där. Jag måste har mer tid att plocka ut webbilderna.