HUND 2009 i Stockholm 13 december 2009

Grattis Pia och Ulrika!!!

BIM Mattssons Zally och BIR Meisje's Chezz.Leon "Leo"

Kanske inte den bästa uppställningsbilden men absolut den som bäst visar stämningen av dagens glädje:-)

 

Jag tog lite ledigt idag från valparna och åkte till Hund 2009 på Älvsjömässan. Det är alltid så roligt att träffa kooikervänner. Vi hade två hundar från oss och två barnbarn. Förste barnbarnet Kenzo fick en 2a. Domaren ville ha mindre hundar men med lite mognad så kommer han att bli en fin kille! Kristina visade andra barnbarnet Aroma, jädrar så fint hon blev visad, nio månader gammal, kolla bilden, och en biljett till Crufts, grattis!

Freya var också för stor för domarens smak och det gjorde mig förvånad men Zally passade honom bättre, så långt att det blev ck, bästa tik, cert och till slut BIM!!! Ni presenterade hundarna väldigt snyggt!

Efteråt var det dags för shopping och träffa ännu fler hundvänner, till och med släkten var där, ja i alla fall min kära faster Gittan. Hur kommer det sig att vi inte hinner träffas oftare??

  

En eloge till er som tar er tid att stå i rasmontern, ni gör en jätteinsats och jag vet hur jobbigt det är. Nu får ni ta er en skön och välbehövd julledighet!

Till slut ringer telefonen, jag hade väntat på signalen. Det var Ted som inte riktigt hade snitsen att nappa valpar, inte så konstigt. Alla valparna har sin egen stil så det är ingen lätt uppgift. Klockan hade ändå sprungit iväg och benen var trötta och så är det tenta imorgon igen. Usch, jag har inte hunnit med men kanske räcker det, får köra hårt med närminnet imorgon.

Ting och Tyra har varit i Finland tillsammans med Felicia, Roxy och Stojka. Stojka blev BIR igår, GRATTIS!!!

Nu väntar jag på alla bilderna....

 

Sidan uppdaterades senast 2010-04-02