Valpkull 3 med sina nya familjer

              

 

 

 

Textruta: Freya har redan blivit Jills lilla ögonsten och lillmatte Paula tror jag inte känner konkurrens utan är helt enig om att Freya är världens sötaste. De bor i Sundbyberg tillsammans med katterna Amanda och Mozart, inte så långt från oss.
 

Textruta: Nelly busar vidare tillsammans med schäfern Busan i Brottby. Matte Ingela och husse Chrille har fått fyra nya tassar att torka och lillmatte Johanna har fått en egen liten svans som från början var vit.
.

Textruta: Yrsa, det glada yrvädret, bor på landet i Vallentuna tillsammans med Carin, Mats och katterna. I skogen bredvid leker de tjuv och polis och ibland är barnbarnen med och leker. 
 

      Textruta: Yazz är redan en showartist som hoppar och dansar. Matte Karin kommer att få svårt att hinna med med objektivet och det blir lite lugnare för terven Frida och kooikern Soya hemma i Stenkullen, eller?
 
 
         

    

 

 

               

 

 

Textruta: Kylah flyttade utomlands, till Norge. Hege och Kennet hämtade hem henne. Lilla dottern Nicela kommer att bli hennes nya badkompis och rottisen Lita kommer säkert att bli hennes buskompis. Lydig? Vi får väl se!